De ce sa alegi un make-up artist profesionist?

1043999_622187811132415_1314025216_n

 

De-a lungul timpului am tot insistat pe aceasta tema, deoarece marea majoritate a femeilor nu fac diferenta intre un machiaj profesional si unul neprofesional.

Nu voi incepe sa insir argumente pro si contra, deoarece e mai bine sa te las pe tine sa iti dai seama ce este mai bine sa alegi.

Iti voi prezenta decat o parte din diferentele dintre aceste doua mari categorii.

In primul rand, tuturor celor care isi doresc sa devina make-up artisti, le spun din suflet : Urmati un curs de calitate ! Nu ma voi opri la sfatul: urmati un curs !, pentru ca nu orice curs te invata tot ceea ce trebuie, din pacate.

Pentru cele care nu vor sa devina make-up artisti, dar folosesc serviciile noastre, va sfatuiesc sa apelati la un profesionist (macar o data, pentru ca asa veti putea sa va dati seama si singure de diferente).

Acesta va utiliza produse de cea mai buna calitate si va sti si cum sa le foloseasca , astfel incat rezultatul sa fie cel dorit! Eu de exemplu lucrez cu MAC si Make Up For Ever, pentru ca sunt game de produse cosmetice profesionale.

Un profesionist va lucra repede si corect, machiajul fiind unul perfect si foarte rezistent. Va spun, un machiaj de seara nu are voie sa dureze mai mult de 1 ora cu tot cu aplicarea genelor false smocuri!

Doar un profesionist va aplica acea dunga de creion negru de care tu te feresti de ani de zile, crezand ca nu-ti sta bine, astfel incat din acel moment sa-ti dai seama ca nu exista “ nu-mi sta bine”, ci exista decat “ nu am fost machiata corect” :)

Lista poate continua, dar iti las timp sa te gandesti, pana data viitoare cand va trebui sa-ti faci o programare la machiaj .

O zi frumoasa !

One thought on “De ce sa alegi un make-up artist profesionist?”

  1. Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie îmi pasă de pielea mea, de părul meu, de sănătatea mea şi aleg să folosesc ori produse naturiste homemade ori cosmetice profesionale în detrimentul celor obişnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>